Privatsittning

Privatsittning

 

 

En Privat Sittning med mediet är precis som det låter - en privat sittning.

Det går till precis på samma sätt som på en Storseans där skillnaden är att man är helt själv med mediet under tiden som sittningen varar. Beroende på mediets kunskap kommer också mediet att ha möjlighet att tolka andevärldens budskap på olika sätt. Det är inte så enkelt som många som aldrig tittat in på mediumskap tror, utan det krävs jättemycket övning från mediets sida för att lära sig tolka buskapen rätt.

 

Att ändå ha en viss förväntan på att få bra bevis är självklart.

 

Mediet ska kunna säga vem de kommunicerar med, dvs vilken relation den i andevärlden har till den som kommer, hur de såg ut när de levde, hur de var som person och slutligen ett meddelande till den som kommer som ska förstås.

 

Ett medium kan oftast också ge viss vägledning genom andevärldens meddelanden alternativt genom vad de själva kan 'känna av' hos den som kommer. Detta med skillnaden mellan s.k. mediumistiskt medium och psycic medium kan du läsa mer om under fliken 'Goda Råd'.

 

Ett seriöst medium vill även att man spelar in sittningen så att man har möjlighet att lyssna på den vid ett senare tillfälle, då det är omöjligt att komma ihåg allting. Mitt råd är att alltid spela in sittningen, annars ångrar man sig oftast efteråt.

 

Privatsittning 30 min ca: 600 kr

 

CD: 50 kr (inkl. porto då jag skickar cd'n till dig)

 

Det går bra att betala antingen men kontokort alternativt kontanter vid ankomst.