Mediumskap
Lindblom Academy

Mediumskap

 

Att utveckla mediumskapet tar tid, mycket hårt arbete och framförallt tålamod. Tvärtemot vad alla intensiva helgkurser utlovar, så finns ingenting 'snabbt' med Mediumskap.

 

Vad är då ett medium? Ett medium är en vanlig person som har utvecklat sina sinnen för möjlighet att kommunicera med personer som gått över till den andra sidan. Ett mediums huvudsakliga uppgift är att ge bevis för att livet går vidare efter den s.k. döden. När man ändå säger detta så får man acceptera att vi faktiskt inte kan bevisa att vi är odödliga, men man kan ge så pass mycket bevis till den person det gäller att det är tillräckliga bevis för dem. Genom att kommunicera med en person i andevärlden kan den anden ge så mycket information som behövs om dem för att det ska ske.

 

Mediets första jobb är att identifiera vilken man kommunicerar med och gör det genom att få så mycket information om den att man kan eliminera alla andra personer som man någonsin känt. Är all information bara före den personens död så finns fortfarande inte beviset för att de överlevt. Det är därför viktigt att mediet kan ge bevis för vad som hänt efteråt också, för att bevisa att livet går vidare och att de är medvetna om vad som händer med oss som är kvar i det fysiska livet. Vet mediet om allting som givits som bevis på förhand så kan det vara från mediets eget sinne och är därför inget bevis för att man lever vidare. För att avsluta denna kommunikation måste det alltid vara ett meddelande av vikt, eller anledning till att de kom. Det kan vara något så enkelt som att säga; "Jag älskar dig" eller ett mer detaljerat meddelande.

 

Den mest vanliga formen av mediumskap är vad man kallar 'Mentalt Mediumskap' och där andevärlden har möjlighet att påverka mediet genom att se, att känna och att höra. Mediet har möjlighet att uppfatta detta antingen objektivt eller subjektiv, där inget är bättre eller sämre än det andra. På detta sätt samlar de information om den personen, eller anden som vill kommunicera till sina nära och kära genom mediumet. Detta demonstreras oftast genom en Seans eller en Privat sittning med ett medium.