Mediumkurs
Lindblom Academy

Mediumkurs

 

Att utveckla mediumskapet tar tid, mycket hårt arbete och framförallt tålamod. Tvärtemot vad alla intensiva helgkurser utlovar, så finns ingenting 'snabbt' med Mediumskap.

Det som också är viktigt att förstå när det gäller mediumutveckling är att alla har en förmåga som kan utvecklas, men alla kommer inte att bli koncertpianister som försöker då det helt och hållet beror på hur mycket tid, energi och disciplin man själv väljer att ägna detta. Den här kursen är för alla som har en öppenhet, ett intresse, en nyfikenhet och önskan om att utveckla sina förmågor. Vare sig du vill arbeta med detta, ha det som en hobby eller bara göra det för din egen skull - mina kurser är öppen för alla!

 

Ta bort känslan av att du inte kan eller inte vågar - våga prova - det är fantastiskt roligt!

 

Mediumkursen är löpande kurs med fyra kurstillfällen per år, vilket innebär att du kan börja när det passar dig. Vi har alltifrån nyböjare till avancerade på våra kurser vilket vi upplever är mycket givande både för deltagarna samt energin. De som är nya har de övriga att fråga utöver läraren, samt de som arbetat längre har nya att lära ut till. Det har visat sig vara ett mycket värdefullt sätt att arbeta med kurserna på! Det ger en vinn-vinn situation för alla som deltar. De som har arbetat ett tag assisterar även de nyare med sina energier, så våra vänner i andevärlden har hjälp även dem.

 

Den är både Diplomerad och Certifierad. Den Diplomerade Grundkursen i Mediumskap är en kurs som löper under 2 år. Vi träffas fyra gånger per år och där du behöver gå 8 av 10 st påföljande kurstillfällen, då kunskap är en färskvara. När du uppfyllt detta kommer du även att få ett både teoretiskt samt praktiskt prov för att få ditt Diplom. Vill du bara gå några enstaka gånger utan att få detta Diplom är du lika välkommen - våra helgkurser är öppna för alla. Är man seriös med sitt mediumskap och vill utveckla det till en mycket bra nivå så kan man även gå för certifiering.

Vi kommer att fokusera mycket på både den andliga och den personliga utvecklingen då man behöver många gånger förändra sitt tänkande för att våra vänner i andevärlden ska kunna hjälpa oss att bli det vi vill bli. Det finns lite olika sätt man kan arbeta på och vi finner ut vad just du behöver för att utveckla din gåva på bästa sätt. Det är ett fantastiskt roligt arbete och mycket glädje involverat då vi använder oss av flera olika tekniker för att arbeta fram din kunskap.

 

Vi är mycket noga med att det vi lär oss håller hög kvalitet och därför är vi noga med hur vi tolkar informationen och vilka bevis vi behöver i vårt arbete. Eleverna får lära sig skilja på vad som kommer från oss själva och vad som faktiskt är information från andevärlden. Man lär sig att skilja på 'psychic' energi, dvs informationen från vår aura, och den mediumistiska energin. Att vara 'psycic' betyder att man inte arbetar och får sin information från andevärlden utan den kommer från den person man ska ge infomation till, t.ex. en tarottolkare, spådamer, runtolkare osv. Ett mediumisktiskt medium däremot arbetar både med dessa 'psycic' energier samt energierna från andevärlden.

 

Det är även viktigt att man får förståelse för hur andevärlden fungerar och annan mycket viktig information för att du ska kunna ha en så gedigen kunskap om ditt arbete och ditt område av intresse som möjligt för att kunna sålla bort alla sensationer som så många refererar till och tror på. Därför kommer vi även att hålla korta föredrag under varje kurstillfälle med inspiration, information och solid kunskap om detta. Det kan t.ex. innehålla erfarenheter inom mediumskapet, om guidernas funktion, om hur det är att arbeta med andevärlden, Spiritualismen, auran, trans, healing och om seanser, sittningar och annat av intresse.

 

Kursen bygger på att utveckla och förstärka din mediala förmåga och under kursen kommer vi att arbeta bl.a. med övningar i intuition, psykometri, tarot, länka till andevärlden och privata sittningar. Så småningom när din kunskap och förmåga att länka till andevärlden ökar kommer vi också att arbeta på seanser, d.v.s. s.k. plattformsarbete. När det gäller certifiering av mediumskapet kommer vi att fokusera mycket mer på just detta plattformsarbete samt att hålla en konsekvent bra nivå på både kontakterna från andevärlden, på bevisföringen samt ett bra konsekvent resultat i de privata sittningarna. Det är även viktigt med en bra teoretisk kunskap så därför blir det även en del tester på detta. Det tar tid att utveckla gåvan men det är verkligen värt det!

Försök att träna så mycket som du bara kan på vänner och bekanta mellan varje kurstillfälle, samt att meditera och bjuda in dina andliga vänner att hjälpa dig med dina blockeringar, så kommer du också att märka att du går framåt i din utveckling. Ju mer du gör själv på egen tid, desto mer kommer du också att få ut av kursen. Vill du verkligen genuint utveckla din gåva kan jag hjälpa dig, men det kommer att krävas att du gör din del också. Det är ett samarbete mellan dig och oss, samt dina andliga vännner. Det är en underbar väg du börjar gå på, där personlig och andlig utveckling ligger i centrum, delat med glädje och kärleksfullt arbete.

 

Välkommen!

 

Pris: 1800 kr / Helgkurs inkl. fika hela helgen + kompendium - se i almanackan för nästa kurstilfälle.

 

Det går bra att betala antingen men kontokort alternativt kontanter vid ankomst. Betala gärna in på

BG: 5309-8216 (Lindblom Academy) och ta med en utskrift på inbetalningen.

 

För information: 0720-37 48 09 alt. maila oss på: info@lindblomacademy.com