Distanshealing
Lindblom Academy

Distanshealing

 

 

Distanshealing är egentligen att skicka denna kärleksfulla healingenergi till någon som inte närvarande fysiskt.

Andlig healing kommer från anden, går genom anden på den som ger healing, till anden på den som får healing. Allt är levande materia och tankar är lika levande och är inte beroende av plats för att fungera. Detta gäller även den andliga energin. Det kan vara lika effektivt att få distanshealing som kontakthealing. Det som skiljer dem åt är egentligen bara att vid kontakthealing känner man händerna från healern som läggs på kroppen, vilket i sin tur gör att endorfiner, kroppens eget Måbra-hormon utsöndras. Vid distanshealing är personen inte fysiskt närvarande utan tankar om bättring skickas från healern till den som behöver healing. Kraften i Healingenergin påverkas alltså inte av tid, avstånd eller orsak utan av healern som skickar den. Det gäller för healern att ha utvecklat sin kontakt med sina andliga vänner och ju starkare den är desto starkare kan denna healingenergi arbeta genom healern.

 

Man behöver aldrig be om lov för att skicka denna healingenergi till någon, vilket många påstår, eftersom vi alla är av anden. Är det så att healingenergin av någon anledning inte ska tas emot avgörs detta på den andliga nivån så det är därför ingenting man behöver lägga tid på att fundera över. Den energin används då någon annnanstans i universum där den behövs.

 

Behöver ni distanshealing eller känner någon som ni vill vi ska skicka till så mailar ni oss bara. Det vi behöver veta om den som ska få distanshealing är följande;

 

◾Namn

◾Vart de befinner sig

◾Så mycket info som möjligt om tillståndet som de behöver hjälp med

 

 

Vi tar aldrig betalt för distanshealingen.